Mijn BIO

Levenslicht

9 april 1971. Het was donker en drukkend warm. Overdwars lag ik. Langzaam werd ik gewaar dat er iets niet klopte. Iets na achten en ik paste plotsklaps niet langer in de zachte vertrouwde cocon. Mijn hart hamert nog steeds benauwend, de wereld kantelde even. Er werd gesneden in de uterus die mij beschermde, om mij te brengen waar ik zelf niet komen kon. Warmte moest wijken voor wat als een mistral aanvoelde. Het felle licht haalde me uit een diepe slaap. Mijn voeten bengelden en mijn vingers tintelden. Ogen uit het vollemaansgezicht dwaalden door de kamer, waar ze bleven rusten op het nieuwe licht.

Opleiding

Na het afronden van mijn opleiding binnenhuisarchitectuurkunst aan Sint Lukas te Brussel, ben ik jaren werkzaam geweest als projectadviseur, waarin mijn werkdomein in hoofdzaak toespitste op de inrichting van de openbare ruimte, door advies en door begeleiding aan overheidsdiensten, architecten, aannemers en studiebureaus.

Met een passie voor natuur en groen voltooide ik de Bachelor opleiding tuin- en landschapsarchitectuur aan de Erasmushogeschool te Jette. Inmiddels nam de liefde voor het landschap en de open ruimte enkel (nog meer) toe.

Personalia

 

e-mail  sil.dubois@gmail.com

 

Gepost door Silvia Dubois Permalink